Visites nadalenques a l’Hospital

Com ja és tradicional en aquestes dates els jugadors del primer equip del Reus Deportiu d’Hoquei han visitat els infants ingressats a l’àrea de pediatria del centre.

A la visita també hi han participat Noemí Llauradó, presidenta del Grup Salut i Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, a més de professionals de la planta de pediatria de l’Hospital i membres de la direcció del club roig-negre.

Més visites per Nadal

Així mateix, aquests dies també ens han visitat membres de l’IPA Tarragona (International Police Association), organització professional de funcionaris de diferents cossos policials.

També els populars personatges de Port Aventura Elmo i Cookie Monster han visitat els nens i nenes ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital. La Fundació Port Aventura organitza anualment i coincidint amb les festes de Nadal, aquesta activitat per als infants ingressats als centres hospitalaris.

I dissabte, 5 de gener els Reis Mags d’Orient han visitat els nens i nenes ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital.