ONCOLOGIA RADIOTERÀPICA – I Curs d’Oncologia Radioteràpica per Atenció Primària a les províncies de Tarragona i Lleida (13 de desembre de 2019)

CALENDARI
Divendres 13 de desembre de 2019, de 9 a 14 h

LLOC
Auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

DIRECTORS DEL CURS
Dra. Meritxell Arenas i Dr. Moisés Mira

DESTINATARIS
Professionals implicats en el tractament dels pacients oncològics: Metges especialistes en Medicina Familiar i Comunitària, Oncologia Radioteràpica, Oncologia Mèdica, Radiologia, Ginecologia, Urologia, Cirurgia i altres especialitats. Residents MIR. Diplomats Universitaris d’Infermeria (DUI). Tècnics especialistes en Radioteràpia. Estudiants de medicina, d’infermeria i de tècnics de Radioteràpia.

OBJECTIU GENERAL
Proporcionar als participants els coneixements sobre l’ús de la radioteràpia en el càncer en un entorn multidisciplinari.

ACREDITACIÓ
Sol·licitada Acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

INSCRIPCIONS
Gratuïtes A través de la Secretaria de Formació de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV). Per formalitzar les inscripcions cal anar a l’enllaç següent: http://www.iispv.cat/cursos/105/i-curs-doncologia-radioterapica-per-atencio-primaria-a-les-provincies-de-tarragona-i-lleida/

Al finalitzar el curs s’enviarà un diploma en línia i una enquesta de satisfacció.
Per a més informació: Tel. 977 75 93 94 o bé, formacio@iispv.cat

El Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’HUSJR és el servei de referència pels tractaments radioteràpics dels pacients diagnosticats de càncer a la província de Tarragona. Aproximadament, un 60% dels pacients amb càncer necessitaran tractament radioteràpic al llarg de la seva malaltia. Pretenem amb aquest curs, que fem conjuntament amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Arnau de Vilanova, donar a conèixer el paper de la radioteràpia en alguns càncers, el procés de la planificació d’un tractament radioteràpic en un entorn multidisciplinari i refermar els llaços d’unió entre els professionals de la província.

Descarregueu el programa del curs aquí.