Marató de Donants de Sang de Catalunya del 10 al 17 de gener

La Marató és la campanya de donació més gran de l’any i se celebra del 10 al 17 de gener amb l’objectiu d’aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i arribar als nivells òptims de reserves després del Nadal, quan les donacions han baixat un 25%.

Posem en marxa el WhatSang, un canal d’atenció al donant i difusió a través de WhatsApp

El WhatsApp del Banc de Sang és un nou canal d’atenció al donant i difusió. Som el primer organisme de la Generalitat amb un compte oficial de servei al ciutadà per WhatsApp. A través del número de telèfon 677 071 756, qualsevol persona podrà fer-hi consultes i disposar d’un canal de comunicació àgil i proper.

Qui no coneix algú que hagi necessitat sang? És complicat…

El Lildami, referent de la música urbana a Catalunya, va tenir una experiència familiar molt directa, amb el seu germà gran, i l’ha volguda explicar en aquesta cançó que et dedica, donant.

Estrenem el trap de la donació de sang, un homenatge als donants de Lildami, que es ja es pot trobar en 60 plataformes musicals: https://youtu.be/cF5ErekZVBA

Al videoclip ell va voler que hi sortissin també altres persones que havien necessitat sang (Va dir “Jo només conec una persona que n’hagi necessitat, segur que vosaltres a moltes més”. I, efectivament. El Pere, el Xavi, la Bibiana, la Tanit, el Toni… Tots ells són aquí, en gran part, gràcies a vosaltres, i porten un gran agraïment A LA SANG).

Ens ajudeu a compartir? Hem posat el #donarsangModeON per a la #MaratoDonantsCAT que celebrem del 10 al 17 de gener, i us necessitem!

Podeu apuntar-vos a www.maratodonants.cat