L’Hospital celebra el Dia Mundial de la Poesia amb un Vermut Poètic

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia (21 de març) i coincidint amb la presència de la Biblioteca sobre rodes de les Biblioteques Municipals de Reus, avui dimarts 19 de març entre les 12 i les 13 h professionals i usuaris del centre han llegit poemes en diverses llengües a l’entrada principal de l’Hospital.

Durant l’acte, conduït pel comunicador Josep Baiges i amb l’acompanyament musical de Laura Garcia i Marina Garcia, s’han llegit un total de 23 poemes en català, àrab, castellà, anglès, francès, romanès, italià, ucraïnès, alemany, búlgar i euskera.

Aquesta activitat coincideix amb la visita mensual de la “Biblioteca sobre rodes: Bibliooh!”, un projecte de les Biblioteques Municipals de Reus que té per objectiu acostar els llibres dels seus fons a tota la ciutat i que té la particularitat que es fa a través d’una food truck, que durant tres dies consecutius de cada mes va a diferents punts de Reus, entre ells a l’Hospital Sant Joan.

El públic objectiu al que s’adreça l’activitat és divers. En el cas de l’Hospital es busca que pacients i acompanyants s’acostin a la proposta. La propera visita de la Biblioteca sobre rodes a l’Hospital serà el 21 de maig.

Les lectures han anat a càrrec de: Salvador Sarrà, Xavier Bru, Hajam Kassemy, Mila González, Amparo Calvo, Juan Antonio Molina, Cristina Garreta, Natàlia Vidal, Leny Montoya, Isabel Huguet, Katrin Muller, Joan Carles Jansà, Àngela Brunet, Simona Iftimie, Josep Ramon Gallofré, Álex Tarapanov, Luis Martínez, Daiana Ibarreche, Maria Foglia, Carme Jordan, Liuba Boiciuc, Xavier Claramunt i Joan Gené.