L’Hospital amplia l’horari de visita als pacients ingressats i manté la limitació d’un sol acompanyant per habitació

L’Hospital actualitza les mesures preventives de seguretat per a la circulació de pacients i els seus acompanyants establertes amb motiu de la crisi sanitària de la Covid 19 ampliant l’horari de visita als pacients ingressats, que passa a ser de 8 del matí a 8 de la tarda.

Així doncs, a les habitacions només es permetrà la presència d’un acompanyant entre les 8 i les 20 h, i únicament en casos excepcionals i prèvia valoració per part de l’equip assistencial serà possible ampliar el nombre d’acompanyants.

D’altra banda, es manté un circuit d’entrada i un altre de sortida del centre, amb indicadors al terra, cintes de separació i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada i als accessos a les diferents àrees: consultes externes, radiologia, urgències, unitat de cures intensives, entre d’altres.

També es mantenen les mesures de seguretat per a pacients i acompanyants següents:

  • L’ús de la mascareta és obligatori.
  • No es poden utilitzar guants.
  • S’ha de mantenir la distància de seguretat d’1,5 a 2 metres.
  • Es recomana venir al centre només si és necessari i ajustant-se a l’hora de la visita.
  • Es recomana evitar l’ús de l’ascensor si no és imprescindible. Ara bé, si s’utilitza, el poden ocupar un màxim 3 persones, totes amb mascareta i mantenint la distància de seguretat.
  • Cal respectar la senyalització de seguretat distribuïda per tot el centre. 

Pel que fa a la Covid 19, el centre disposa d’una planta d’hospitalització exclusiva per a pacients amb coronavirus amb mesures de seguretat específiques per a aquesta àrea.