El Dr. Anton Benet Català assumeix la gerència de l’Hospital

El Dr. Anton Benet Català, llicenciat en medicina i cirurgia i metge especialista en medicina interna, ha estat nomenat nou gerent de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus pel Servei Català de la Salut. Reusenc de 58 anys ha ocupat, fins al 30 d’octubre passat, la direcció del Pius Hospital de Valls i compta amb una llarga experiència assistencial en el sistema de salut del territori (atenció primària de l’ICS, Hospital de la Creu Roja de Tarragona, Hospital Universitari Joan XXIII, Pius Hospital de Valls i Centre MQ Reus).

És expert en gestió clínica hospitalària i en gestió i metodologia de la qualitat assistencial i abans de dirigir el Pius Hospital de Valls havia estat cap de servei de gestió clínica d’aquest mateix centre així com director de l’Hospital Dos de Maig de Barcelona i de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. També ha desenvolupat múltiples activitats científiques i docents en àrees com la medicina interna, la gestió clínica, la qualitat assistencial, la seguretat del pacient o el lideratge clínic i la gestió del coneixement, entre d’altres.

El Dr. Benet assumeix la gerència l’Hospital coincidint amb la recent creació de la nova Entitat de Dret Públic Hospital SA Salut Sant Joan Reus-Baix Camp, entitat que ha de donar un nou impuls a aquest centre hospitalari i, per extensió, a la sanitat de les comarques meridionals.