Dies internacionals de les Persones amb disCapacitat i del Voluntariat

Amb motiu del Dia Mundial de les persones amb disCapacitat la rambla de l’Hospital acull una exposició on es poden veure dibuixos provinents d’alumnes escoles de Reus: CPEE Alba, Col·legi Ntra. Sra. del Mar i CEE Font del Lleó. Des de 1992, cada 3 de desembre se celebra mundialment el Dia Internacional de les Persones amb discapacitats.

L’objectiu d’aquest dia és promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits del desenvolupament, així com conscienciar a tothom de la integració d’aquestes persones en la vida política, social, econòmica i cultural.

D’altra banda, avui també commemorem el Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre) i per aquest motiu i amb el lema “Matí Compartit” s’han instal·lat taules informatives a la mateixa rambla on diverses associacions de voluntariat informen de les seves activitats. Concretament, hi són presents: la Fundació Pasqual Maragall, la Lliga Contra el càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, els Amics de l’Hospital de Reus, l’Associació Contra el Càncer, el Mag Struc de la Fundació Abracadra i Nànima.

Actualment, l’Hospital Sant Joan de Reus compta amb diferents grups de suport com l’Associació de Voluntariat Amics de l’Hospital de Reus i altres entitats i associacions que realitzen activitats puntuals al centre.