Concurs fotogràfic Dia Internacional de la Infermeria

Fins el 12 de maig #veuinfermeraHospitalReus

La Direcció de cures i organització d’infermeria de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus convoca un concurs de fotografia a Instagram amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria.

Amb el lema “VEU INFERMERA” té l’objectiu posar en valor i fer visible la humanització, l’expertesa dels professionals d’infermeria, el treball en equip i la recerca.

Per participar al concurs cal tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’ús d’aquesta xarxa social (http://instagram.com/legal/terms/).

És imprescindible respectar la llei de protecció de dades del pacient i dels professionals i disposar de l’autorització escrita dels participants en la fotografia en cas que hi participi algú més que l’autor/a. Podeu trobar l’autorització per signar adjunta a aquesta notícia.

Les fotografies han de ser inèdites i de creació pròpia. S’acceptaran retocs fotogràfics (filtres d’Instagram). L’organització comprovarà el compliment de les bases.

Les fotografies s’hauran de penjar entre el 2 i el 12 de maig, Dia Internacional de la Infermeria, amb la informació següent:
           1. Títol de la fotografia
           2. Menció al compte d’Instagram @hospitalreus
           3. Hashtag obligatori: #veuinfermeraHospitalReus

No hi ha límit en el nombre de fotografies que es poden penjar.

Un jurat nomenat per l’organització decidirà la imatge guanyadora del concurs. El premi consisteix en un lot de llibres i es lliurarà a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. L’organització contactarà amb el/la guanyador/a pel seu compte d’Instagram.

Per participar, consulteu les bases adjuntes a aquesta notícia.