Altres serveis

Aparcament

A banda de les places d’aparcament exterior, el centre té un aparcament soterrani de pagament que funciona les 24 hores del dia.
Els colors de les zones de l’aparcament es corresponen amb els colors dels diferents sectors de l’Hospital, i per tant són d’ajuda per saber a quina zona de l’aparcament convé deixar el vehicle.

Els ascensors i les escales de l’aparcament soterrani pugen només fins a la planta baixa. Això significa que si vol dirigir-se a les plantes 1 o 2 (és a dir, si vol visitar un pacient ingressat) haurà de pujar fins a la planta baixa, sortir d’aquest ascensor i pujar des d’allà amb un altre ascensor.
Es tracta d’una mesura de seguretat perquè cap persona pugui accedir a les habitacions dels pacients directament des de l’aparcament soterrani.

Cafeteria

La cafeteria, per la seva intensa activitat, es pot considerar l’epicentre de la rambla.
És al costat de l’entrada principal i s’hi pot accedir tant des de l’interior com l’exterior. Obre cada dia de 7.30 a 20.30 h i disposa d’una terrassa a l’aire lliure totalment equipada.
A la planta inferior, a més, hi ha una altra terrassa per a ús dels professionals de l’Hospital.

Auditori

És l’espai diàfan més gran de l’Hospital, i s’utilitza en els esdeveniments que reuneixen un gran nombre de persones, com ara per a la celebració de jornades mèdiques. Està situat al començament de la rambla, a l’extrem més proper a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

Té un aforament de 264 persones, amb 4 places per a persones amb discapacitat. Aquest equipament destaca per ser una sala d’integració multimèdia, completament preparada per a les noves tecnologies de la comunicació i amb connectivitat a la xarxa.

Sala polivalent / Sala de premsa

Entre la cafeteria i l’auditori, a la zona de senyalització blava de la rambla, hi ha la sala polivalent. Com el seu nom indica és un espai destinat a qualsevol activitat organitzada per l’Hospital que no reuneixi un volum de persones prou gran com per fer servir l’auditori, com ara sessions de formació o petits actes divulgatius.
La sala polivalent és també la sala de premsa de l’Hospital, està equipada amb un rac de premsa connectat al sistema de microfonia per enregistrar directament de la línia de sortida, sense que sigui necessari situar els micròfons de cada mitjà de comunicació a la taula.

Sala multiconfessional

És una sala de recolliment espiritual per als éssers estimats del pacient i per a la celebració de cerimònies religioses, si és el cas. Té capacitat per a unes 20 persones i un ambient relaxant. Es troba al costat de la sala polivalent.

Aquesta sala té la particularitat de ser multiconfessional, és a dir, permet que les persones desenvolupin la seva pràctica religiosa sigui quina sigui la seva confessió.