Mesures preventives per a la seguretat de tothom: circulació de pacients i usuaris a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

L’Hospital restringeix la presència d’acompanyants davant l’augment de casos de COVID-19

A partir d’avui dijous, 30 de desembre, l’Hospital restringeix la presència d’acompanyants a tot el centre com a mesura preventiva davant l’augment de casos de COVID-19 i la situació epidemiològica de Catalunya. Aquestes mesures s’aniran actualitzant en funció de les circumstàncies. Durant aquest temps, l’equip assistencial informarà diàriament el pacient del seu estat i, en els casos que sigui necessari, aquesta informació es comunicarà als familias o a l’acompanyant de referència (sempre que el pacient no manifesti el contrari), entre les 13 i les 17 h mitjançant una trucada telefònica.

La presència de l’acompanyant només serà possible en casos excepcionals (pacients pediàtrics, sala de parts, pacients amb discapacitat o amb targeta Cuida’m, nounats i en situacions de final de vida) i prèvia valoració per part de l’equip assistencial.

Continua llegint «Mesures preventives per a la seguretat de tothom: circulació de pacients i usuaris a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus»

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus estrena Identitat Visual Corporativa

La constitució, el mes de juny passat, de l’Entitat de Dret Públic Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp (EDP) i la incorporació a aquesta de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, i properament de diversos centres d’atenció primària de salut del Baix Camp, ha fet necessària l’elaboració d’un nou Manual d’Identitat Visual (MIV), que inclou un nou logotip identificatiu. Continua llegint «L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus estrena Identitat Visual Corporativa»

Agenda d’activitats obertes a tota la població (gener 2022)

Agenda d’activitats obertes a tota la població que organitza l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, corresponent al mes de gener de 2022.

Accés a la xerrada virtual per conèixer l’Hospital on ha de néixer el teu nadó (12 i 26 de gener, a les 12 h): https://bit.ly/3xAyxcx

Accés a la sessió virtual d’informació preoperatòria (25 de gener, a les 12 h): https://bit.ly/3HsXnje

La mostra “10 Anys de vivències a l’Hospital” tanca un any dedicat a recordar la primera dècada del nou Hospital

La rambla de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull, a partir d’avui i durant un mes, una mostra amb diversos panells on pacients, familiars i professionals expliquen vivències dels primers 10 anys del nou centre. Així, per exemple, s’hi recullen experiències viscudes a la Unitat Neonatal o a les unitats COVID-19, entre altres, a més de ressenyes publicades a xarxes socials com Google, Facebook o Twitter. Continua llegint «La mostra “10 Anys de vivències a l’Hospital” tanca un any dedicat a recordar la primera dècada del nou Hospital»

Portem el Nadal a l’Hospital (2021)

“Portem el Nadal a l’Hospital” pretén aconseguir que els pacients, tot i estar hospitalitzats en aquestes dates tan assenyalades, puguin sentir proper el Nadal, i per això muntem el pessebre, guarnim les nostres unitats, programem activitats nadalenques. Intentem que el Nadal a l’Hospital sigui el millor possible per a tots els pacients ingressats i les seves famílies.

“Portem el Nadal a l’Hospital” rep més de 2.900 postals fetes per nens i nenes de 25 centres educatius

La campanya “Portem el Nadal a l’Hospital” ha rebut 2.936 postals de Nadal fetes pels nens i nenes de 25 centres educatius del territori. Aquestes postals es repartiran junt amb les safates de l’esmorzar dels pacients ingressats els dies de Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis. Continua llegint «“Portem el Nadal a l’Hospital” rep més de 2.900 postals fetes per nens i nenes de 25 centres educatius»

Els personatges de Port Aventura visiten l’Hospital

Com ja és tradicional, els personatges de Port Aventura han visitat l’Hospital i han portat regals per als infants ingressats al centre. Per tal que els més petits poguessin participar de la visita, el Pare Noel i Woody han accedit al pati interior on donen les finestres de les habitacions de l’àrea de pediatria i des d’allí han saludat als nens i nenes que els han pogut veure a través dels vidres. Continua llegint «Els personatges de Port Aventura visiten l’Hospital»

Lliurament de material didàctic per part de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) ha lliurat aquest matí a l’Hospital material de dibuix i pintura per als infants ingressats i diferents detalls per als avis i àvies de la Unitat Sociosanitària. Per segon any consecutiu, el lliurament s’ha fet a l’entrada del recinte en compliment de les mesures de seguretat derivades de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Continua llegint «Lliurament de material didàctic per part de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus»

Panells informatius amb motiu del Dia Mundial de la Disfàgia

 
Amb motiu del Dia Mundial de la Disfàgia (12 de desembre), el vestíbul de l’Hospital acull uns panells informatius sobre aquesta malaltia amb l’objectiu de donar a conèixer aquest trastorn que afecta un percentatge important de la població, des de l’edat neonatal fins a l’edat adulta, i que consisteix en la dificultat per empassar el menjar i els líquids de manera natural.

Continua llegint «Panells informatius amb motiu del Dia Mundial de la Disfàgia»