“10 anys de gestió administrativa”, una mostra per conèixer la tasca dels professionals administratius a l’Hospital Sant Joan

La rambla de Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull, a partir d’avui dimarts i durant un mes, la mostra “10 Anys de Gestió Administrativa” on s’explica la funció del professional administratiu en l’àmbit sanitari i la seva tasca com a pont d’enllaç entre el pacient i l’equip de professionals que l’atendrà durant la seva estada al centre.

En l’acte d’inauguració de la mostra, que ha tingut lloc a l’auditori del centre, el Dr. Anton Benet, gerent de l’Hospital ha agraït “la feina dels més de 200 professionals dels serveis administratius del centre” i ha recordat que són “una peça indispensable per garantir una atenció integral, contínua i de qualitat”.

“10 Anys de Gestió Administrativa” forma part de les diferents activitats que s’estan realitzant per commemorar els primers 10 anys del nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus i que tenen a veure amb la innovació assistencial i tecnològica, el desenvolupament professional, l’activitat docent i de recerca o el programa de voluntariat, entre d’altres. L’objectiu és fer una commemoració oberta a la participació ciutadana i dels professionals potenciant la vinculació de l’Hospital de Sant Joan amb la comunitat a la qual dona servei.

Totes aquestes activitats es duen a terme respectant les mesures de seguretat derivades de la Covid-19.

Exposició “10 Anys de Gestió Administrativa” :