XXII Jornada de la Xarxa d’Unitats de Lípids i Arteriosclerosi (XULA) 04.OCT.2019

Divendres, 4 d’octubre, a la ciutat de Martorell

#22xula

Organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Hi participa la Dra. Núria Plana (presidenta de la XULA) i el Dr. Lluís Masana, de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Descarregar el programa de la XXII jornada anual de la XULA


La jornada anual de la XULA, té com a objectiu principal ser referent en la formació en la dislipèmia, el risc vascular i l’arteriosclerosi així com en l’intercanvi entre nivells assistencials.
Aquesta XXII Jornada aprofundirà en el tractament de les dislipèmies. Tant en la seva vessant farmacològica més nova, els iPCSK9, com en l’abordatge d’estils de vida i en particular la dieta. També en diferents situacions especials, les dels nens i adolescents i la de la diabetis gestacional. Com en Jornades anteriors tindrem ocasió de debatre durant la presentació dels casos clínics i la tan esperada revisió bibliogràfica anual sobre temes d’arteriosclerosi i risc vascular.
La XULA adjudicarà en l’actual segona edició, tres premis als millors treballs de recerca epidemiològica presentats a la Jornada, amb l’ànim de promoure la investigació en l’àrea de l’arteriosclerosi entre els residents i també a l’àmbit de la Primària.

INSCRIPCIONS

Inscripció gratuïta a la Jornada. Podeu formalitzar la inscripció a través del formulari en línia que trobareu a la pàgina web https://amgendigital.es/xula