Premi al millor pòster per a l’equip d’infermeria del Servei de Traumatologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

El passat divendres 4 de maig de 2018 es va dur a terme el 2n Congrés de la Societat Infermera Catalana de Traumatologia a Reus, concretament a la Fira de Reus, amb el lema “Nous horitzons: treballem amb xarxa”.

Entre les diverses comunicacions orals i pòsters presentats, es va donar el primer premi al millor pòster amb el títol  “Anàlisi de l’evolució d’un cas de fasciïtis necrotitzant amb cura vac” defensat per la Sra. Neus Parull Vela. La Sra. Parull i la resta d’autores, Sra. Anna Belen Serrano Martos, Sra. Mercè Olivé Rofes i Sra. Cristina Banús Ferré, formen part de l’equip d’infermeria del servei de  traumatologia de l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus.

D’altra banda, la vicepresidenta del Col·legi Oficial d’infermers i infermeres de Tarragona va donar un primer premi al pòster més votat pels congressistes assistents, i va fer una menció al 2n pòster més votat que portava per títol: “Atenció al trauma greu: apunts d’infermeria” realitzat per la Sra. Ana Dueñas Trinidad, Sra. M del Pilar Márquez Navas i Sra. Yolanda Vázquez Sala, totes infermeres del servei d’urgències de nostre centre.